ГМО Свет»

Јагне со гени од медуза заврши на трпезите во Франција

Јагне со гени од медуза заврши на трпезите во Франција

June 24, 2015 11:32 am
Генетски измнето јагне со протеин од медуза се најде во кланица, заедно со другите јагниња наменети...

Македонија»

Еве како да го исчистите вашето тело од Генетски Модифицирана храна и пестициди

Еве како да го исчистите вашето тело од Генетски Модифицирана храна и пестициди

July 26, 2015 10:30 am
Детоксикацијата може да му падне тешко на вашето тело и да предизвика широк спектар на алармантни...

Заштитете се»

Лесен трик за откривање на ГМО во храната

Лесен трик за откривање на ГМО во храната

February 17, 2015 11:00 am
ГМО производите имаат штетен ефект врз човечкиот организам. Горчливата вистина е дека веќе над...

Истражувања»

Сирупот од ГМО пченка создава се повеќе дијабетичари

Сирупот од ГМО пченка создава се повеќе дијабетичари

October 4, 2014 11:30 am
Во голем број на реклами можете да слушнете како ви нудат пиво со врвен квалитет направен од изворски...

Листа ГМО производи»

Внимавајте: 92% од сојата на светот е ГМО!

Внимавајте: 92% од сојата на светот е ГМО!

August 10, 2013 3:23 am
Според податоците на ISAAA (Меѓународна служба за набавка на земјоделсо-биотехнолошка документација),...