11 год дете им ги затвори устите на ГМО компаниите (Видео)


11-year-old-monsanto-ted-300x225Барк Баер – 11 годишно момче со својот говор им ги затвори устите на големите корпорации кои упорно ја туркаат ГЕНЕТСКИ МОДИФИЦИРАНАТА ХРАНА во нашата искхрана.

Слушнете го неговиот феноменален говор.

Остави коментар