Да не веруваш: Монсанто доби „Нобелова“ награда за храна – за ГМО храната (Видео)


monsanto-world-food-prize-263x164Светската фондација за храна награди тројца научници кои помогнаа во развојот на генетски модифицираните култури.

Веста доаѓа само неколку недели откако ширум светот беа организирани протести токму против ваквата храна.

Остави коментар