Еве што јадеме – домашни VS ГМО јагоди (Фото)


Светот, последниве години стана поприлично „гладен“ за пари, а во трката за заработка, замина толку далеку што денес воглавно ни се сервира се` што има лош квалитет.

Погледнете ја фотографијата на која се гледа разликата меѓу домашните и вештачките генетски модифицирани јагоди.

jagoda

Остави коментар