Колку е опасно да се игра со гените на храната – објаснува докторот кој ја откри ГМО аферата


bilder

 

Научникот кои откри колку е штетна ГМО храната и кои реши да ја алармира јавноста за тоа зборува како се добива ГМО храната и кои се ризиците од неа.

Остави коментар