Што вели министерот Димовски за ГМО во Македонија – интервју(Видео)


Во емисијата Јади Бурек на Јанко Илковски уште поодамна министерот за земјоделство Димовски зборува за ГМО – имало или немало ГМО во Македонија погледнете во видеото

Остави коментар