Цртан филм во кој е најубаво објаснето што е ГМО (Видео)


3креативен цртани филм НА Kirrk Rutter за штетноста на ГМО производите и ГМ храната. Филмот  на духовит и креативен начин, ллесно сватлив за секоја возраст објаснува што е ГМО.

Остави коментар